Schedule 2018-03-26T19:06:28+00:00

WEEKLY SCHEDULE

MONDAY TUESDAY WEDNESDAY THURSDAY FRIDAY SATURDAY SUNDAY
9:00AM
to
9:45AM
Lil’ Dragons
Ages 5-6
45 min.
9:50AM
to
10:35AM
Kids Class
Ages 7-12
45 min.
10:45AM
to
11:45AM
Teens/Adults
Ages 13+
1 hour
4:45PM Lil’ Dragons
Ages 5-6
45 min.
Lil’ Dragons
Ages 5-6
45 min.
5:00PM Curriculum Class
White – Green Belts
45 min.
5:30PM Kids Class
Ages 7-12
45 min.
Kids Class
Ages 7-12
45 min.
5:45PM Curriculum Class
H. Green – H. Red Belts
45 min.
6:15PM Teens/Adults
Ages 13+
1 hour
Teens/Adults
Ages 13+
1 hour

Students should arrive at least 10 minutes before class time to allow for changing into uniform and light stretching.
In case of inclement weather please visit our home page or follow us on Facebook for announcements regarding class cancellations.
Schedule is subject to change and classes will be added.

Click for PDF Schedule

CONTACT LANG’S TO SCHEDULE YOUR
FREE INTRODUCTORY LESSON!

I'm interested in: